Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας παρουσιάζει μια παραδοσιακή συνταγή που αναδεικνύει την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Σικελίας. Το τιμπάλο, ένα πιάτο που συνδυάζει ζυμαρικά, κρέας και λαχανικά, είναι ιδανικό για κάθε περίσταση, από οικογενειακά γεύματα έως εορταστικές εκδηλώσεις.
Η διαδικασία παρασκευής είναι απλή, με έμφαση στα φρέσκα υλικά και τις χαρακτηριστικές γεύσεις της περιοχής. Ο σεφ μοιράζεται χρήσιμες συμβουλές και μυστικά για να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα, καλώντας τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας να το δοκιμάσουν στο σπίτι τους.






