Μια απολαυστική πρόταση για το κυριακάτικο τραπέζι παρουσιάζεται μέσα από μια συνταγή που συνδυάζει κρέπες και κιμά. Ο γνωστός σεφ Βαγγέλης Δρίσκας αναλύει τα υλικά και τα βήματα για την παρασκευή μιας αλμυρής τούρτας που σίγουρα θα ενθουσιάσει την οικογένεια και τους καλεσμένους.
Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη, ιδανική για όσους επιθυμούν να εντυπωσιάσουν χωρίς να ξοδέψουν πολλές ώρες στην κουζίνα. Με τη σωστή προετοιμασία και λίγη φαντασία, αυτή η συνταγή μπορεί να γίνει το νέο αγαπημένο πιάτο για τις οικογενειακές συγκεντρώσεις.






