Ο Βαγγέλης Δρίσκας μοιράζεται τις καλύτερες συμβουλές για την προετοιμασία και το ψήσιμο της γαλοπούλας, ιδανικές για τις γιορτινές ημέρες. Από την επιλογή του κατάλληλου κρέατος μέχρι τις μυστικές τεχνικές που εξασφαλίζουν τρυφερότητα και γεύση, οι οδηγίες του είναι χρήσιμες για κάθε νοικοκυρά.
Η διαδικασία περιλαμβάνει προσεκτική προετοιμασία, μαρινάρισμα και ρυθμίσεις θερμοκρασίας ώστε το αποτέλεσμα να είναι άψογο. Με αυτές τις πρακτικές οδηγίες, όλοι μπορούν να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους τους με μια νόστιμη και γιορτινή γαλοπούλα στο τραπέζι τους.





