Ο Σταύρος Βαρθαλίτης παρουσιάζει μια λαχταριστή συνταγή για πρασόπιτα, συνδυάζοντας κιμά και γραβιέρα. Τα υλικά περιλαμβάνουν φρέσκα πράσα, μοσχαρίσιο και χοιρινό κιμά, καθώς και αβγά και βούτυρο, που δημιουργούν μια πεντανόστιμη γέμιση.
Η πρασόπιτα ψήνεται με φύλλο κρούστας, ενώ τα αρωματικά βότανα όπως η ρίγανη και το θυμάρι, προσθέτουν μοναδική γεύση. Είναι μια ιδανική επιλογή για οικογενειακά γεύματα και ξεχωριστές περιστάσεις, που συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη μαγειρική.






