Κινητό: Ποια ανησυχία προκαλεί η συσσώρευση ψηφιακών δεδομένων – Οι ειδικοί εξηγούν

Η συσσώρευση ψηφιακών αρχείων σε κινητά μπορεί να προκαλέσει άγχος και δυσαρέσκεια στην ψυχική υγεία, ενώ οι ειδικοί προτείνουν στρατηγικές για την αντιμετώπισή της και την αποκατάσταση της παραγωγικότητας.
Αποθήκευση άρθρου
Το άρθρο προστέθηκε στη λίστα σας
  • Η υπερβολική αποθήκευση ψηφιακών αρχείων μπορεί να προκαλέσει ψυχικές επιπτώσεις, όπως άγχος και δυσκολία στη συγκέντρωση, αναδεικνύοντας την ανάγκη για προσοχή στη διαχείριση ψηφιακού υλικού.
  • Ειδικοί προτείνουν τακτικούς ψηφιακούς ελέγχους, αποσύνδεση από ειδοποιήσεις και περιορισμό του χρόνου σε ψηφιακές δραστηριότητες για την αντιμετώπιση της ψηφιακής υπερφόρτωσης.
  • Η ψηφιακή συσσώρευση σχετίζεται με ψυχιατρικές διαταραχές, όπως το OCD, και μπορεί να επηρεάσει την καθημερινή λειτουργία και την ψυχική υγεία των ατόμων.
  • Η υπερβολική αποθήκευση ψηφιακών αρχείων μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ψυχική υγεία και την παραγωγικότητα, και οι ειδικοί προειδοποιούν για την πιθανότητα εμφάνισης μιας νέας διαταραχής στην ψηφιακή εποχή.
  • Η ψηφιακή υπερφόρτωση προκαλεί άγχος και ανησυχία, καθώς οι χρήστες συσσωρεύουν μεγάλο αριθμό μηνυμάτων, εικόνων και αρχείων, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε δυσκολίες συγκέντρωσης.
  • Για την αντιμετώπιση της ψηφιακής συσσώρευσης, προτείνεται η εφαρμογή τακτικών ψηφιακών ελέγχων, η αποσύνδεση από τις συνεχείς ειδοποιήσεις και η διαχείριση του χρόνου που αφιερώνεται σε ψηφιακές δραστηριότητες.

Φανταστείτε χιλιάδες στιγμιότυπα οθόνης, μηνύματα και emails που δεν έχουν ανοιχτεί και μια ειδοποίηση που σας προειδοποιεί ότι ο αποθηκευτικός χώρος στο κινητό σας είναι σχεδόν γεμάτος. Οι επιστήμονες τονίζουν ότι η υπερβολική αποθήκευση ψηφιακών αρχείων κρύβει μια διαταραχή.

Κι αυτό γιατί μπορεί να επηρεάζει την ψυχική σας υγεία και την παραγωγικότητά σας, επισημαίνουν οι ειδικοί. Το νέο αυτό φαινόμενο κάνει τους ειδικούς να αναρωτιούνται αν πρόκειται για μια νέα διαταραχή που αφορά την ψηφιακή εποχή.

Άνοια: Η κακή συνήθεια όταν χρησιμοποιούμε κινητό ή laptop που αυξάνει τον κίνδυνο

«Είναι κάτι που προκαλεί πολύ άγχος και ανησυχία, η συλλογή email, εικόνων, ανοιχτών καρτελών — ένας τεράστιος αριθμός ψηφιακών αντικειμένων που προκαλεί υπερφόρτωση», αναφέρει η Δρ. Σούζαν Άλμπερς, κλινική ψυχολόγος στο Cleveland Clinic στο Οχάιο.

Η ίδια προσθέτει ότι «το ενδιαφέρον σε αυτό είναι ότι αυτό δεν ήταν το είδος του προβλήματος που είχαν να αντιμετωπίσουν οι πρόγονοί μας, αλλά όταν προχωράμε στο σήμερα, η καθημερινή μας ζωή είναι γεμάτη με πολύ άχρηστο ψηφιακό υλικό».

Ο καθένας με ένα κινητό θα το αντιμετωπίσει κάποια στιγμή. Αλλά μερικές φορές, η κοινή αυτή συμπεριφορά μπορεί να εξελιχθεί σε μια διαταραχή που προσπαθούν να κατανοήσουν όλο και περισσότεροι ερευνητές: την ψηφιακή συσσώρευση.

Η καθημερινή συνήθεια των παιδιών που πλήττει τη συναισθηματική ανάπτυξη – Τα κάνει μοναχικά

Τι είναι η ψηφιακή συσσώρευση και γιατί αποτελεί διαταραχή

Ανησυχείτε μήπως έχετε αποθηκεύσει πάρα πολλά αρχεία στη συσκευή σας; Ακολουθούν τρόποι για να μειώσετε το ψηφιακό φορτίο και να καταλάβετε πότε ίσως εμφανίζετε σημάδια διαταραχής, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Εάν διαπιστώσετε ότι πρέπει να ψάξετε μέσα από χιλιάδες φωτογραφίες ή αρχεία για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε ή ότι βιώνετε λιγότερη συγκέντρωση και ψυχική ενέργεια από το συνηθισμένο, ίσως αυτό να είναι σημάδι ότι υπάρχει ψηφιακή υπερφόρτωση, δήλωσε η Άλμπερς.

«Η ψηφιακή υπερφόρτωση είναι εξίσου αγχωτική με τη φυσική υπερφόρτωση», ανέφερε. «Ο εγκέφαλός μας είναι προγραμματισμένος να προτιμά την καθαρότητα και την απλότητα αντί για το χάος και μπορεί να νιώθετε έτσι όταν έχετε εκατομμύρια ανοιχτές καρτέλες».

Η ψηφιακή υπερφόρτωση μπορεί επίσης να είναι μια συνεχής ροή ειδοποιήσεων, οι οποίες μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή σας και να επιβραδύνουν τη συγκέντρωσή σας, πρόσθεσε.

Ίσως θέλετε να κρατήσετε αναμνήσεις μέσω εικόνων ή να κρατήσετε αχρείαστα έγγραφα και αρχεία από μαθήματα του πανεπιστημίου ή παλιές δουλειές, «μήπως χρειαστείτε κάτι στο μέλλον».

Πότε τα κινητά ευθύνονται για την εμφάνιση καρδιαγγειακών παθήσεων – Ποιοι κινδυνεύουν σύμφωνα με έρευνα

Η ψηφιακή συσσώρευση ως ένδειξη για διαταραχή

Μερικές φορές όταν αυτή η συμπεριφορά οδηγεί σε μεγάλες ποσότητες αποθηκευμένων πληροφοριών, μπορεί να θεωρηθεί συσσώρευση, αναφέρει ο Δρ. Εμανουέλ Μαϊντενμπεργκ, καθηγητής ψυχιατρικής και βιο-συμπεριφορικών επιστημών στη Σχολή Ιατρικής David Geffen του UCLA.

«Γίνεται συνήθεια που τροφοδοτείται από το άγχος και εκεί είναι που γίνεται δύσκολο και απαιτητικό. Σχετίζεται με το φόβο του να χρειαστείτε αυτή την πληροφορία κάποια στιγμή στο μέλλον και να μην μπορείτε να την βρείτε», σχολίασε ο Μαϊντενμπεργκ, ο οποίος είναι επίσης διευθυντής της Κλινικής Γνωσιακής-Συμπεριφορικής Θεραπείας του UCLA.

Υπολογίζεται ότι περίπου το 3% με 5% του παγκόσμιου πληθυσμού, περίπου 8 έως 12 εκατομμύρια άτομα στις ΗΠΑ, πάσχουν από διαταραχή συσσώρευσης, δήλωσε ο Δρ. Σαντζάγια Σαξένα, ψυχίατρος και διευθυντής κλινικών και ερευνητικών υποθέσεων στο Διεθνές Ίδρυμα OCD στη Βοστώνη.

Η ψηφιακή νομάς που έχει αφαντασία: Βγάζει χιλιάδες φωτογραφίες από τα ταξίδια της για να θυμάται πού πήγε

Σύνδεση ψηφιακής συσσώρευσης με το OCD

Η ψηφιακή συσσώρευση θεωρείται ότι σχετίζεται με την ψυχιατρική διαταραχή του OCD (Διαταραχή Ιδεοψυχαναγκαστικής Συμπεριφοράς), και μια μελέτη του 2019 που εξέτασε εκατοντάδες ενήλικες στο Ηνωμένο Βασίλειο βρήκε ότι η συμπεριφορά είναι κοινή στον εργασιακό χώρο.

Μια επόμενη μελέτη του 2020 εντόπισε τέσσερις διακριτούς τύπους ψηφιακής συσσώρευσης: αυτούς που είναι οργανωμένοι, αυτούς που είναι ακατάστατοι, αυτούς που κρατούν ψηφιακές πληροφορίες για τις εταιρείες τους και αυτούς που τις κρατούν λόγω συναισθηματικών δεσμών και συχνά ανησυχούν για το να τις χάσουν.

Η αποθήκευση ψηφιακού υλικού που μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχή εξαρτάται από τον κάθε άνθρωπο, αλλά ένας βασικός παράγοντας είναι όταν προκαλεί σημαντική αναστάτωση ή βλάβη στη καθημερινή λειτουργία, πρόσθεσε ο Σαξένα.

Πώς να καταλάβετε αν υποφέρετε από ψηφιακή συσσώρευση;

Εάν τα αρχεία σας καταλαμβάνουν τόσο χώρο στη συσκευή σας ώστε να μην μπορείτε να αποθηκεύσετε άλλες απαραίτητες πληροφορίες ή αν η διαχείριση του υλικού «σας παίρνει χρόνο από άλλες απαραίτητες δραστηριότητες ή κοινωνικές δραστηριότητες, ή παρεμβαίνει σε άλλους τομείς της ζωής σας», ίσως πρόκειται για υπερβολική απόκτηση ψηφιακών υλικών, είπε ο Σαξένα.

Η ψυχική υγεία των Ελλήνων έχει επιδεινωθεί – Ποιοι είναι οι λόγοι

Πώς να μειώσετε την υπερβολική αποθήκευση ψηφιακών αρχείων

«Η αποκατάσταση της τάξης είναι σαν ένα μαγικό ραβδί για την ψυχική υγεία σας», τόνισε η Άλμπερς.

Για όσους δυσκολεύονται με την αποκατάσταση της τάξης, συνιστά να αφιερώνετε λίγα λεπτά κάθε πρωί για έναν ψηφιακό έλεγχο, διαγράφοντας τα emails και άλλες ειδοποιήσεις που δεν είναι απαραίτητες.

«Εάν αφιερώσετε μερικά λεπτά το πρωί για αποκατάσταση της τάξης, αυτό θα ανοίξει το δρόμο για μια πολύ πιο παραγωγική ημέρα».

Συμβουλές μείωσης περιττών αρχείων

Απενεργοποιήστε μη απαραίτητες ειδοποιήσεις. «Είναι σαν ψυχικά κουνούπια. Πάντα βουίζουν», είπε η Άλμπερς. Περιορίζοντας τις ειδοποιήσεις, περιορίζετε την ικανότητά τους να αποσπούν την προσοχή σας όταν τη χρειάζεστε.

Θέστε όρια: Ελαχιστοποιήστε το χρόνο που περνάτε ελέγχοντας τα email και τις ειδοποιήσεις από τα social media και χρησιμοποιήστε τις λειτουργίες σίγασης. Επίσης, περιορίζοντας τον αριθμό των λογαριασμών που ακολουθείτε στα social media, μπορείτε να μειώσετε την άχρηστη πληροφορία στο feed σας και τον χρόνο που ξοδεύετε χωρίς σκέψη, πρόσθεσε η Άλμπερς.

Κάντε μια ψηφιακή αποτοξίνωση, ή τουλάχιστον αφιερώστε κάποια ώρα μέσα στην ημέρα που δεν θα είστε συνδεδεμένοι με τον ψηφιακό σας κόσμο, κάτι που θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε λιγότερο καταπιεσμένοι από την υπερφόρτωση και τις συνεχείς ειδοποιήσεις.

Έχοντας ένα σχέδιο για το πώς να αντιμετωπίσετε την ψηφιακή υπερφόρτωση και κάνοντάς το μέρος της καθημερινότητάς σας, ή απλά το να μην αποθηκεύετε περισσότερα από όσα χρειάζεστε, μπορεί να βοηθήσει όσους πάσχουν από ψηφιακή συσσώρευση, πρόσθεσε ο Μαϊντενμπεργκ.

Αν διαπιστώσετε ότι σας επηρεάζει στο σχολείο ή στη δουλειά, όπως το να παραδίδετε καθυστερημένα εργασίες ή να έχετε πρόβλημα στον ύπνο λόγω του άγχους ή να νιώθετε αποκομμένοι από σχέσεις, αυτά μπορεί να είναι σημάδια σημαντικής αναστάτωσης και ίσως είναι καιρός να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας, συμβούλευσε η Άλμπερς.

Επιδείνωση παρουσιάζει η ψυχική υγεία των εφήβων στην Ελλάδα -κυρίως των κοριτσιών

«Όλοι αντιμετωπίζουμε την ψηφιακή υπερφόρτωση περισσότερο απ’ ό,τι νομίζουμε και πιστεύω ότι (η αποκατάσταση της τάξης) είναι ένας απλός τρόπος, αν αφιερώσουμε λίγο χρόνο σε αυτό, που έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην παραγωγικότητα και την ευτυχία μας συνολικά», κατέληξε.


Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο ΔΕΔΟΜΕΝΟ.

// ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Φραγκολιάς: Η εμπειρία της πατρότητας, ο οδυνηρός χωρισμός και η απώλεια του πατέρα του

Μπαρτζώκας και Γκαρούμπα συγκρούστηκαν έντονα στο Ρεάλ – Ολυμπιακός

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθησαν οδηγός και συνοδηγός νταλίκας που παρεμπόδισε απόπλου προς Κέρκυρα

Γενέθλια για τη Δέσποινα Μοιραράκη: «Μπορεί να έκλεισα τα…»

Συναγερμός για 15χρονο που χάθηκε στον Πειραιά – Έκκληση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Καραμέρος: Καταδικάζω απερίφραστα την άγρια επίθεση με αίμα σε φοιτητές και καθηγητές στη Νομική

Μπάρκλεϊ: «Θα ξυλοφόρτωνα τον πατέρα του Χαλιμπάρτον στη θέση του Γιάννη»

Τα «συμφώνησαν» η Μαρία Καρυστιανού και ο Στέφανος Κασσελάκης: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι στα social media

Τζόκερ κλήρωση 2904: Οι τυχεροί αριθμοί σήμερα

Βελόπουλος: «Θα αγωνιστούμε αδιάκοπα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια για την τραγωδία των Τεμπών»

Δημητρίου: «Μετά από αυτή την οδυνηρή περιπέτεια…» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την κόρη και τον γαμπρό της

Ύπνος: Η ομάδα τροφίμων που πρέπει να τρώτε το πρωί για να κοιμηθείτε καλά το βράδυ – «Ο τρόπος που ξεκινάτε την ημέρα σας έχει σημασία»

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός ζωντανά στη μάχη του κρίσιμου τρίτου αγώνα των πλέι οφ της Euroleague

Τραμπ: Επισφράγισε την αποπομπή του Μάικ Γουόλτς – Ποιο κρίσιμο πόστο θα του αναθέσει

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το εντυπωσιακό γλυκό-έκπληξη για τα γενέθλια της μικρής Νάγιας

00:00 / 00:00

Φάρμακα: Γιατί επιβάλλεται να διατίθενται αποκλειστικά με ιατρική συνταγή – Η παρέμβαση του...

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΙΣΘ) επαναφέρει το αίτημα για τη νομοθέτηση της χορήγησης φαρμάκων μόνο με ιατρική συνταγή, επισημαίνοντας την επικίνδυνη κατάσταση στην Ελλάδα,...

Άνοια: Το κορυφαίο φρούτο που θωρακίζει τον εγκέφαλο, αποκαλύπτει έρευνα – «Η τακτική...

Έρευνα που δημοσιεύθηκε από τον καθηγητή Robert Krikorian του Πανεπιστημίου του Σινσινάτι αναδεικνύει τα μπλε μύρτιλα ως το κορυφαίο φρούτο για την προστασία του...

Ύπνος: Η μυστική τεχνική για να κοιμηθείτε ακαριαία, σύμφωνα με ειδικό – «Θεωρείται ότι προσφέρει ανακούφιση από το σύνδρομο των ανήσυχων ποδιών»

Η τεχνική του σαπουνιού, όπως προτείνει ο ειδικός σε θέματα ύπνου Adeel Ul-Haq, μπορεί να προσφέρει ανακούφιση από την αϋπνία και το σύνδρομο ανήσυχων...

Εκφύλιση ωχράς κηλίδας: Επαναστατική θεραπεία με νανοσωματίδια χρυσού αναγεννά την όραση

Μία νέα επαναστατική θεραπεία με νανοσωματίδια χρυσού υπόσχεται να αναγεννήσει την όραση σε ασθενείς με ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας (AMD). Η μέθοδος, που...

Φραγμένες αρτηρίες: Το κορυφαίο σήμα κινδύνου κατά την άσκηση που αποκαλύπτει επικίνδυνο πρόβλημα υγείας, προειδοποιεί ειδικός

Οι φραγμένες αρτηρίες αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για καρδιοαγγειακές παθήσεις, συχνά χωρίς να εκδηλώνονται συμπτώματα για χρόνια. Ο καθηγητής Martin Bennett προειδοποιεί ότι ο πόνος...

Ύπνος: Η αρχαία μέθοδος που εξασφάλισε σε γυναίκα “βαθύ ύπνο όλη τη νύχτα”...

Μια γυναίκα από το Lancashire, η Angela Morton, ανακάλυψε μια αρχαία αιγυπτιακή μέθοδο ύπνου που της επέτρεψε να κοιμάται όλη τη νύχτα χωρίς τη...

Νόσος Πάρκινσον: Επαναστατική θεραπεία με βλαστοκύτταρα φέρνει ελπίδα

Η νόσος Πάρκινσον, μια ασθένεια που μέχρι πρότινος θεωρούνταν δύσκολα διαχειρίσιμη, φαίνεται να βρίσκει ελπίδα μέσω επαναστατικών θεραπειών με βλαστοκύτταρα. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες,...

Καρκίνος: Το κορυφαίο φρούτο που θωρακίζει τον οργανισμό, σύμφωνα με γιατρό – Βοηθάει και στην διαχείριση του διαβήτη

Σύμφωνα με τον Dr. William Arias, ειδικό στην παχυσαρκία και τον διαβήτη, η κατανάλωση πράσινης «άγουρης» μπανάνας μπορεί να προσφέρει σημαντικά οφέλη για την...

Ύπνος: Εξαφανίστε το άγχος το βράδυ σε λιγότερο από 5 λεπτά με 5...

Ο ενεργειακός θεραπευτής Oliver Niño προτείνει πέντε απλές τεχνικές για την αποτοξίνωση από το άγχος, που μπορούν να εφαρμοστούν σε λιγότερο από πέντε λεπτά,...

Νευραλγία τριδύμου: Πώς ένα αθώο χαμόγελο πυροδοτεί τον “αόρατο εχθρό” – Ποιοι βρίσκονται...

Η νευραλγία τριδύμου είναι μια εξαιρετικά επώδυνη νευρολογική πάθηση που προκαλεί έντονο, διαξιφιστικό πόνο στο πρόσωπο, συχνά πυροδοτούμενο από απλές κινήσεις όπως το χαμόγελο...

Υψηλή χοληστερίνη: Η κορυφαία τροφή που εξαφανίζει το πρόβλημα μέσα σε λίγες εβδομάδες,...

Η υψηλή χοληστερίνη είναι ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας που επηρεάζει πολλούς ανθρώπους, κυρίως άτομα άνω των 50 ετών. Σύμφωνα με ειδικούς, το γιαούρτι εμπλουτισμένο...

Ύπνος: 7 μαγικά μυστικά για να απογειώσετε την παραγωγή μελατονίνης και να κοιμηθείτε...

Το άρθρο εξετάζει επτά φυσικούς τρόπους για την ενίσχυση της παραγωγής μελατονίνης, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα του ύπνου χωρίς τη χρήση συμπληρωμάτων. Ο ειδικός...

Πόσος χρόνος απαιτείται αληθινά για να αποκτήσετε μύες; Η επιστήμη αποκαλύπτει

Το άρθρο εξετάζει πόσος χρόνος απαιτείται για την ανάπτυξη μυϊκής μάζας, υπογραμμίζοντας ότι η διαδικασία αυτή εξαρτάται από τη σωστή προπόνηση, τη διατροφή και...

Εγκέφαλος: Η κορυφαία υπερτροφή που ενισχύει τη μνήμη και αξίζει να εντάξετε στο...

Το άρθρο αναδεικνύει τη σημασία ενός υγιεινού πρωινού για την ενίσχυση της μνήμης, εστιάζοντας στα καρύδια ως την κορυφαία τροφή που αξίζει να προστεθεί...

Είναι η νόσος Αλτσχάιμερ ένας νέος τύπος διαβήτη; Πώς συνδέονται και πώς μπορούμε να τα προλάβουμε

Σύμφωνα με την Αμερικανική αλλά και κάθε άλλη Επιστημονική Διαβητολογική Εταιρεία παγκοσμίως, τα άτομα με διαβήτη παρουσιάζουν υψηλότερα ποσοστά εμφάνισης ανοϊκών συνδρόμων και νόσου Αλτσχάιμερ. Ο αρρύθμιστος...

Ύπνος: Το απλό τεστ των 15 λεπτών που αποκαλύπτει εάν κοιμάστε επαρκώς – Τα μυστικά για να ξυπνάτε ξεκούραστοι το πρωί, σύμφωνα με ειδικούς

Το άρθρο εξετάζει τη σημασία του επαρκούς ύπνου και προτείνει ένα απλό τεστ 15 λεπτών για να διαπιστώσει κάποιος αν κοιμάται αρκετά. Οι ειδικοί...

Υψηλή αρτηριακή πίεση: Η κορυφαία «υγιεινή» τροφή που πρέπει να εξαλείψετε, προειδοποιούν ειδικοί

Η διαχείριση της υψηλής αρτηριακής πίεσης απαιτεί προσεκτική επιλογή τροφών, καθώς ορισμένες, παρά τη φήμη τους ως υγιεινές, μπορεί να είναι επιβλαβείς. Ειδικοί προειδοποιούν...

Ύπνος: Η μαγική μέθοδος γιατρού που “εξαφανίζει την υπερανάλυση” και σας χαρίζει ύπνο μέσα σε λίγα λεπτά

Ο Dr. Joe Whittington προτείνει μια απλή και αποτελεσματική μέθοδο για την καταπολέμηση της υπερανάλυσης και την ευκολότερη χαλάρωση πριν τον ύπνο, γνωστή ως...

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Όλγα Κεφαλογιάννη: Μαγευτική παρουσία στο φαντασμαγορικό πάρτι για τα 50ά γενέθλιά της

Η Όλγα Κεφαλογιάννη γιόρτασε τα 50ά της γενέθλια με...

Ο 28χρονος που θανατώθηκε ως ο «Δράκος του Σέιχ Σου» – «Μανούλα μου γλυκιά...

Ο 28χρονος Αριστείδης Παγκρατίδης, γνωστός ως ο «Δράκος του...

Ντενίση: «Τι με φέρατε εδώ πέρα για 5 λεπτά;» – Το ξέσπασμα της ηθοποιού...

Στην εκπομπή "Πρωινό" του ΑΝΤ1, η Μιμή Ντενίση παραχώρησε...

«Το παιδί που έπεσε από τον ουρανό»: Η συγκλονιστική ιστορία του 14χρονου που παγιδεύτηκε...

Το άρθρο αναφέρεται στην τραγική ιστορία του 14χρονου Αυστραλού...

// ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ