Η Ελένη Ξενάκη, μετά την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος με την Εθνική πόλο των Γυναικών, εξέφρασε την υπερηφάνειά της για τον τίτλο και την ελληνική της καταγωγή. Παράλληλα, δεν δίστασε να απαντήσει σε επικριτικά σχόλια που έγιναν για την Εθνική Ανδρών μετά την ήττα τους από την Ισπανία στον ημιτελικό, τονίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές και την αδικία των επικρίσεων. Η Ξενάκη υπογράμμισε τη σημασία του να ζουν τη στιγμή της επιτυχίας, καθώς τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται καθημερινά.
Πιο αναλυτικά
Η Ελένη Ξενάκη πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος με την Εθνική πόλο των Γυναικών.
Η Ελένη Ξενάκη, η οποία αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια του τελικού με την Ουγγαρία, δήλωσε υπερήφανη για τον παγκόσμιο τίτλο, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει το παράπονό της για κάποια σχόλια που έγιναν για την ομάδα των ανδρών μετά την ήττα από την Ισπανία στον ημιτελικό.
«Είμαι πάρα πολύ περήφανη που είμαι Ελληνίδα και σήμερα ακόμη παραπάνω. Θα το χαρούμε και θα το ζήσουμε μέχρι τέλους, γιατί δεν είσαι κάθε μέρα παγκόσμιος πρωταθλητής. Το 2025 ήταν εξαιρετικό και μακάρι να είναι έτσι», δήλωσε αρχικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.
«Πριν 3 μέρες περάσαμε άνδρες και γυναίκες στην τετράδα, χθες έβγαλαν κάποιοι μαχαίρια για τον τρόπο που αποκλείστηκαν οι άνδρες, έναν τρόπο που δεν θέλει κανένας αθλητής να χάνει. Αν κάποιος φέρει το παιδί του στον αθλητισμό και δει τι περνάμε για να φτάσουμε εδώ, δεν θα έχει να πει τίποτα», πρόσθεσε η Ελένη Ξενάκη, η οποία φρόντισε να βάλει στη θέση τους, όλους όσους τόλμησαν να “κράξουν” την Εθνική πόλο Ανδρών για τον τρόπο που αποκλείστηκαν από την Ισπανία στα ημιτελικά.

Συνοπτικά
- Η Ελένη Ξενάκη εξέφρασε υπερηφάνεια για την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος από την Εθνική πόλο των Γυναικών.
- Υπογράμμισε τη σημασία του να ζουν τη στιγμή της επιτυχίας, καθώς τέτοιες ευκαιρίες είναι σπάνιες.
- Απάντησε σε επικριτικά σχόλια για την Εθνική Ανδρών μετά την ήττα από την Ισπανία, τονίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές.
- Τόνισε ότι η κριτική είναι άδικη και πρέπει να κατανοηθεί ο κόπος που απαιτείται για να φτάσουν οι αθλητές στην επιτυχία.