Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε το πρόσφατο ξέσπασμα του youtuber Fipster, ο οποίος σε βίντεο του μοιράστηκε τις προσωπικές του δυσκολίες με έντονα συναισθηματικό τρόπο.
Στην εκπομπή “Το Πρωινό”, ο Λιάγκας εξέφρασε την ανησυχία του για την ανάγκη των ανθρώπων να εκθέτουν τα προσωπικά τους προβλήματα στα social media, θεωρώντας το θλιβερό και αυταπατηλό.
Ανέφερε ότι η εξομολόγηση σε ένα ευρύ κοινό δεν προσφέρει ουσιαστική υποστήριξη, ενώ ο Βαγγέλης Περρής πρόσθεσε ότι η εμπορία των συναισθημάτων έχει μετατρέψει το κλάμα σε προϊόν.
Πιο αναλυτικά
Ο Γιώργος Λιάγκας και το πλατό της εκπομπής Το Πρωινό του ΑΝΤ1, σήμερα, Τετάρτη 28 Μαΐου κατά τη διάρκεια του σχολιασμού τους αναφέρθηκαν στο πρόσφατο βίντεο που ανέβασε ο Fipster, ή αλλιώς Φίλιππος Ιωάννου, μέσα από τα social media του και το κανάλι του στο Youtube.
Συγκεκριμένα, εχθές, Τρίτη 27/5, ο γνωστός youtuber δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι του, κατά το οποίο ξεσπούσε σε κλάματα μιλώντας για την δύσκολη περίοδο που βιώνει αυτό το διάστημα, καθώς αισθάνεται πως δεν είναι καλός ούτε με τους φίλους του ούτε στη δουλειά του αλλά ούτε και στα προσωπικά του – δείτε εδώ το βίντεο. Σήμερα λοιπόν οι πρωινές εκπομπές σχολίασαν το ξέσπασμά του αυτό, καθώς ο ίδιος εμφανίστηκε για πρώτη φορά τόσο συναισθηματικά φορτισμένος.
Πώς σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας το ξέσπασμα του Fipster
Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, μετά τη προβολή του σχετικού αποσπάσματος, είπε αρχικά: «Εγώ καταλαβαίνω ότι αυτό είναι μια δουλειά πια, το να βγαίνεις και να μιλάς όχι στην τηλεόραση, γιατι στην τηλεόραση έχουμε κάποιους ρόλους. Βγαίνεις και κλαίς, λες τον πόνο σου, έχεις τους φίλους σου, ή αν δεν έχεις φίλους πας στον ψυχολόγο σου. Εμένα μου κάνει περίεργο που ο εξομολογητής σου είναι το κοινό σου στα social media που είναι έτοιμο να σε αποθεώσει και να σε ξεσκίσει ταυτόχρονα.
Αυτό εμένα με θλίβει, η ανάγκη του ανθρώπου να εξομολογηθεί κάτι που περνάει προσωπικό στον κόσμο. Αυτό είναι μια μεγάλη αυταπάτη του ανθρωπου που κάνει αυτή τη δουλειά. Κάνω αυτή τη δουλειά 30 χρόνια, πείτε με πάλι αυτοαναφορικό, τι σημαίνει αυτό ότι ο κόσμος θα στεναχωρηθεί με τη λύπη μου; Τι νομίζει ότι ο κόσμος που τον παρακολουθεί θα τον υποστηρίξει; Εμένα μου φαίνεται θλιβερό. Εγώ ξέρω ότι όταν είσαι στεναχωρημένος το λες στον σύντροφό σου, τον φίλο σου ή αλλιώς κλείνεσαι μόνος σου στο σπίτι. Μου φαίνεται περίεργο να βγεις και να το πεις σε τόσο κόσμο».
Τότε, ο Βαγγέλης Περρής πρόσθεσε: «Από τη στιγμή που το κλάμα γίνεται δουλειά, από τη στιγμή που το αίσθημα πουλιέται, γίνεται προϊόν, δεν είμαστε ηλίθιοι, ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται».