Ποιες στιγμές της ημέρας είναι πιο επικίνδυνες για καρδιακά επεισόδια, επιθέσεις άσθματος και άλλες σοβαρές ασθένειες

Η νέα έρευνα αποκαλύπτει πώς το κιρκάδιο ρολόι του οργανισμού επηρεάζει την απόκριση σε καταστάσεις ανεπάρκειας οξυγόνου, προσδιορίζοντας τις σημαντικές ώρες της ημέρας που σχετίζονται με καρδιακά επεισόδια και αναπνευστικές παθήσεις.
Αποθήκευση άρθρου
Το άρθρο προστέθηκε στη λίστα σας
  • Οι ερευνητές στο Ινστιτούτο Weizmann ανακάλυψαν ότι το κιρκάδιο ρολόι επηρεάζει την αντίδραση του σώματος στην έλλειψη οξυγόνου, γεγονός που μπορεί να εξηγήσει γιατί καρδιακά επεισόδια και επιθέσεις άσθματος εμφανίζονται σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας.
  • Οι πρωτεΐνες HIF-1α και BMAL1 συνεργάζονται για να ρυθμίσουν την απόκριση του οργανισμού στην ανεπάρκεια οξυγόνου, με τις θνησιμότητες να είναι υψηλότερες κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν αυτές οι πρωτεΐνες είναι λιγότερο ενεργές.
  • Οι ανακαλύψεις αυτές ενδέχεται να ρίξουν φως σε μηχανισμούς που σχετίζονται με το ηπατοπνευμονικό σύνδρομο, προτείνοντας νέες προοπτικές για θεραπεία σε ανθρώπους με ηπατική νόσο.

Γιατί το άσθμα, τα εμφράγματα και πολλές άλλες παθήσεις υγείας τείνουν να εμφανίζονται περισσότερο συγκεκριμένες ώρες της ημέρας; Μια πιθανή εξήγηση για αυτό το μυστηριώδες φαινόμενο ανακαλύφθηκε από ερευνητές στο εργαστήριο του καθηγητή Gad Asher στο Τμήμα Βιομοριακών Επιστημών του Ινστιτούτου Weizmann.

Σε μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Cell Metabolism, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ένα βασικό συστατικό του κιρκάδιου ρολογιού μας -το 24ωρο εσωτερικό μοριακό ρολόι που χτυπά σε κάθε κύτταρο- ρυθμίζει επίσης την απόκριση του σώματος στην ανεπάρκεια οξυγόνου. Αυτό το συστατικό, το οποίο υφίσταται αλλαγές κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, θα μπορούσε να επηρεάσει τον χρόνο έξαρσης ασθενειών που επηρεάζονται από τον κύκλο οξυγόνου του σώματος, όπως το άσθμα και το έμφραγμα.

Έμφραγμα: Το κρυφό σύμπτωμα που εμφανίζεται στο 39% των γυναικών – Προειδοποιεί έναν μήνα πριν

Πώς η έλλειψη οξυγόνου επηρεάζει τον κίνδυνο ασθενειών

Ως πλάσματα που αναπνέουν, η ικανότητά μας να αισθανόμαστε και να ανταποκρινόμαστε στην έλλειψη οξυγόνου είναι τόσο ζωτικής σημασίας όσο ο αέρας που αναπνέουμε. Ενδεικτικό είναι ότι το Νόμπελ Φυσιολογίας/Ιατρικής 2019 απονεμήθηκε σε τρεις ερευνητές που είχαν ανακαλύψει τον επαγόμενο από την υποξία παράγοντα 1-άλφα (HIF-1α), τη βασική πρωτεΐνη που καθορίζει πώς κάθε κύτταρο ανταποκρίνεται στην έλλειψη οξυγόνου.

Όσο υπάρχει άφθονο οξυγόνο, η πρωτεΐνη παραμένει ασταθής και διασπάται γρήγορα. Αλλά όταν υπάρχει έλλειψη οξυγόνου, σταθεροποιείται, συσσωρεύεται και εισέρχεται στους πυρήνες των κυττάρων όπου ενεργοποιεί πολλά γονίδια ζωτικής σημασίας για την απόκριση στην ανεπάρκεια οξυγόνου.

Αποδεικνύεται, ωστόσο, ότι το HIF-1α δεν είναι ο μόνος βασικός παράγοντας. Στη νέα μελέτη που διεξήχθη με επικεφαλής τον διδακτορικό φοιτητή Vaishnavi Dandavate και τον Δρ. Nityanand Bolshette, η ομάδα ανακάλυψε ότι η πρωτεΐνη BMAL1, ένα βασικό συστατικό του κιρκάδιου ρολογιού μας, παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην απόκριση του σώματος στην ανεπάρκεια οξυγόνου και είναι απαραίτητη για τη σταθεροποίηση και την ενεργοποίηση της πρωτεΐνης HIF-1α.

Επιπλέον, η μελέτη υποδηλώνει ότι η BMAL1 είναι κάτι περισσότερο από μια απλή «ενίσχυση» και ότι παίζει ρόλο ανεξάρτητο από την HIF-1α στην ενεργοποίηση του σχεδίου του οργανισμού για την αντιμετώπιση της έλλειψης οξυγόνου. Αυτά τα νέα ευρήματα θα μπορούσαν να εξηγήσουν γιατί η απόκριση του σώματος στην έλλειψη οξυγόνου και η αντιμετώπιση διαφόρων ιατρικών παθήσεων αλλάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Πώς λειτουργεί η πρωτεΐνη την ημέρα και πώς τη νύχτα

Ερευνητές από το εργαστήριο του Δρ. Asher, το οποίο για χρόνια μελετούσε τη σύνδεση μεταξύ μεταβολισμού και κιρκάδιου ρολογιού, είχαν ανακαλύψει στο παρελθόν ότι ο ηπατικός ιστός ανταποκρίνεται διαφορετικά στην έλλειψη οξυγόνου σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.

Για να εμβαθύνουν την κατανόησή τους για τη σχέση μεταξύ οξυγόνου, ηπατικού ιστού και κιρκάδιων ρολογιών, δημιούργησαν τρεις ομάδες γενετικά τροποποιημένων ποντικών που δεν μπορούσαν να παράγουν ούτε τη μία ούτε και τις δύο προαναφερθείσες πρωτεΐνες στον ηπατικό τους ιστό: Η πρώτη ομάδα δεν παρήγαγε HIF-1α, πρωτεΐνη που ρυθμίζει την απόκριση στην ανεπάρκεια οξυγόνου. Η δεύτερη δεν παρήγαγε BMAL1, το βασικό συστατικό του κιρκάδιου ρολογιού και η τρίτη δεν παρήγαγε κανένα από τα δύο.

Οι ερευνητές στη συνέχεια εξέτασαν τι συνέβη σε κάθε ομάδα όταν μειώθηκαν τα επίπεδα οξυγόνου. Βρήκαν ότι, απουσία του BMAL1, η πρωτεΐνη HIF-1α απέτυχε να συσσωρευτεί όπως συμβαίνει σε μια φυσιολογική απόκριση στην έλλειψη οξυγόνου. Επιπλέον, ανακάλυψαν ότι αυτές οι δύο πρωτεΐνες -ξεχωριστά και μαζί- είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνες για την ενεργοποίηση της γενετικής απόκρισης που απαιτείται για την αντιμετώπιση της έλλειψης οξυγόνου.

Πώς ο μήνας που γεννηθήκατε επηρεάζει την υγεία σας – Για ποιες παθήσεις έχετε προδιάθεση

«Ο μηχανισμός που ανακαλύψαμε, ο οποίος συνδυάζει και τις δύο πρωτεΐνες, είναι πιθανώς ο κύριος μηχανισμός με τον οποίο τα θηλαστικά αντιμετωπίζουν την έλλειψη οξυγόνου», εξηγεί ο Δρ. Asher και προσθέτει: «Αυτά και άλλα ευρήματα μας βοήθησαν να καταλάβουμε ότι το κιρκάδιο ρολόι όχι μόνο ανταποκρίνεται στην ανεπάρκεια οξυγόνου, όπως ήταν ήδη γνωστό, αλλά ότι στην πραγματικότητα ενεργοποιεί τον μηχανισμό του σώματος για την αντιμετώπιση της έλλειψης οξυγόνου».

Υψηλά ποσοστά θνησιμότητας τις νυχτερινές ώρες

Οι επιστήμονες εξεπλάγησαν ιδιαίτερα όταν ανακάλυψαν ότι, σε αντίθεση με τα ποντίκια της ομάδας ελέγχου και αυτά των οποίων ο ηπατικός ιστός απέτυχε να παράγει μία από τις πρωτεΐνες, είτε HIF-1α είτε BMAL1, τα ποντίκια που δεν είχαν και τις δύο αυτές πρωτεΐνες είχαν πολύ χαμηλά ποσοστά επιβίωσης κάτω από συνθήκες ανεπάρκειας οξυγόνου με βάση το χρόνο.

Συγκεκριμένα, τα ποσοστά θνησιμότητας τους ήταν υψηλά τις ώρες του σκοταδιού, αλλά δεν ίσχυε το ίδιο υπό τις ίδιες συνθήκες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτά τα ευρήματα υποδεικνύουν ότι ο συνδυασμός HIF-1α και BMAL1 παίζει σημαντικό, εξαρτώμενο από το χρόνο ρόλο στην αντιμετώπιση της ανεπάρκειας οξυγόνου.

«Γνωρίζουμε ότι το BMAL1 υφίσταται αλλαγές στην πορεία του φυσικού κιρκάδιου κύκλου, γεγονός που θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί τα ποσοστά θνησιμότητας ποικίλλουν κατά τη διάρκεια της ημέρας και ίσως επίσης γιατί οι ασθένειες που σχετίζονται με την έλλειψη οξυγόνου εξαρτώνται από το χρόνο», τονίζει ο Δρ. Asher.

Το επόμενο στάδιο της μελέτης ήταν να διευκρινιστεί η αιτία θανάτου σε εκείνα τα ποντίκια που είχαν τροποποιηθεί γενετικά ώστε να μην παράγουν καμία από τις δύο πρωτεΐνες στο συκώτι τους. Οι ερευνητές εξεπλάγησαν όταν ανακάλυψαν μόνο ελαφρά βλάβη στον ιστό, η οποία δεν ήταν αρκετή για να εξηγήσει τη θνησιμότητα από μόνη της.

Οι ώρες της ημέρας και ο ρόλος τους στο ηπατοπνευμονικό σύνδρομο

Διαπίστωσαν επίσης ότι αυτά τα ποντίκια είχαν αρχικά χαμηλά επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, ακόμη και πριν εκτεθούν σε συνθήκες έλλειψης οξυγόνου. Αυτά τα ευρήματα οδήγησαν στην υποψία ότι η αιτία θανάτου σχετιζόταν με βλάβη στην ικανότητα των πνευμόνων να απορροφούν οξυγόνο και όχι στην απόκριση του ήπατος στην ανεπάρκεια οξυγόνου.

Πολλοί άνθρωποι με ηπατική νόσο, όλων των επιπέδων βαρύτητας, αναπτύσσουν επίσης μια παθολογική κατάσταση που ονομάζεται ηπατοπνευμονικό σύνδρομο, κατά την οποία τα αιμοφόρα αγγεία στους πνεύμονες διαστέλλονται, οδηγώντας σε επιτάχυνση της ροής του αίματος στους πνεύμονες που μειώνει την ικανότητα απορρόφησης οξυγόνου.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν το ίδιο φαινόμενο σε ποντίκια που δεν είχαν τόσο HIF-1α όσο και BMAL1 στο συκώτι τους. Αυτά τα ποντίκια χρησιμοποιούνται τώρα ως το πρώτο μοντέλο γενετικής έρευνας για το ηπατοπνευμονικό σύνδρομο, σε μελέτες που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στους μηχανισμούς που εμπλέκονται σε αυτήν την πάθηση.

«Ακόμα δεν γνωρίζουμε με ποιους μηχανισμούς η ηπατική βλάβη επηρεάζει τη λειτουργία των πνευμόνων, αλλά τα αρχικά ευρήματα από το γενετικό μοντέλο ποντικιού μας δείχνουν μια ενδιαφέρουσα ομάδα πρωτεϊνών που θα μπορούσε να είναι μέρος της επικοινωνίας μεταξύ του ήπατος και των πνευμόνων», αναφέρει ο Δρ. Asher και καταλήγει:

Άσθμα: Τα συμπτώματα που πρέπει να σας οδηγήσουν αμέσως στον γιατρό – Πώς αντιμετωπίζεται

«Σε ποντίκια που ανέπτυξαν το ηπατοπνευμονικό σύνδρομο, αυτή η επικοινωνία διακόπηκε. Εάν αυτές οι πρωτεΐνες παράγονται επίσης σε ανθρώπους ασθενείς και συνδέονται όντως με το σύνδρομο, μπορεί να χρησιμεύσουν ως στόχος για μια μελλοντική θεραπεία».


Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο ΔΕΔΟΜΕΝΟ.

// ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΗΠΑ: Ένοπλη επίθεση σε κολέγιο κοντά στο Λος Άντζελες – Δύο γυναίκες τραυματίες – Συνελήφθη ύποπτος

Λωρίδα της Γάζας: Τουλάχιστον 42 θύματα σε αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στον πολιορκημένο παλαιστινιακό θύλακο

Τραγωδία στη Στουτγκάρδη: SUV παρέσυρε πεζούς – Νεκρή μία γυναίκα, σε κρίσιμη κατάσταση ακόμη τρεις τραυματίες – Τι ερευνούν οι Αρχές

Κατάθλιψη: Το κορυφαίο φρούτο που θωρακίζει την ψυχική υγεία και προλαμβάνει το πρόβλημα, σύμφωνα με έρευνα του Χάρβαρντ

Πόλεμος στην Ουκρανία: 35 θύματα από σφοδρές επιδρομές της Ρωσίας στο Χάρκοβο

ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ εγγυάται πως η οικονομία θα εκτοξευθεί, παρά τις προειδοποιήσεις για ύφεση

Γερμανία: Το Βερολίνο απαντά στον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο για την AfD – «Αυτή είναι η δημοκρατία»

Γερμανία: «Πολιτικά υποκινούμενη» για την AfD η ταξινόμησή της σε «εξακριβωμένα εξτρεμιστική» οργάνωση – Ανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη

Wall Street: Εντυπωσιακό ράλι με προσδοκίες εκτόνωσης της εμπορικής έντασης

Λιακάδα σαρώνει σήμερα σχεδόν όλη τη χώρα: Βροχές και καταιγίδες σε Δωδεκάνησα και Κρήτη – Στους 28 βαθμούς η θερμοκρασία

Ο ισραηλινός στρατός παραδέχθηκε ότι βομβάρδισε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Συρία

Σουδάν: Τουλάχιστον 27 άμαχοι «εκτελέστηκαν» σε πόλη στρατηγικής σημασίας που οδηγεί στο Νταρφούρ

Washington Post: Ο Τραμπ αποδυναμώνει δραστικά τη CIA και άλλες υπηρεσίες πληροφοριών

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εκτινάσσεται σήμερα ο Γενικός Δείκτης – Πράσινο κύμα και στην Ευρώπη

Καιρός αύριο: Έντονα φαινόμενα σε Δωδεκάνησα και Κρήτη – Αισθητή άνοδος θερμοκρασίας στα ανατολικά και νότια

00:00 / 00:00

Κάλιο: 5 θησαυροί φρούτων με πλούσια περιεκτικότητα, πέρα από τις μπανάνες

Το άρθρο αναλύει τη σημασία του καλίου για την υγεία, επισημαίνοντας ότι συμβάλλει στη ρύθμιση της ενυδάτωσης, στη μυϊκή λειτουργία και στην καρδιοαγγειακή υγεία. Παρουσιάζει...

Ύπνος: Τα 5 μαγικά ροφήματα που εγγυώνται βαθιά χαλάρωση και ποιοτικό ύπνο

Σύμφωνα με τον ειδικό ύπνου Martin Seeley, η κατανάλωση συγκεκριμένων ζεστών ροφημάτων το βράδυ μπορεί να προάγει τη χαλάρωση και να βελτιώσει την ποιότητα...

Υπέρταση: Επαναστατική θεραπεία εξουδετερώνει αποτελεσματικά την αρτηριακή πίεση

Η υπέρταση, που πλήττει πάνω από 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους παγκοσμίως, παραμένει μια σοβαρή πρόκληση για τη δημόσια υγεία, καθώς πολλές περιπτώσεις παραμένουν ανεξέλεγκτες παρά...

Φάρμακα: Γιατί επιβάλλεται να διατίθενται αποκλειστικά με ιατρική συνταγή – Η παρέμβαση του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης προς το υπουργείο Υγείας

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΙΣΘ) επαναφέρει το αίτημα για τη νομοθέτηση της χορήγησης φαρμάκων μόνο με ιατρική συνταγή, επισημαίνοντας την επικίνδυνη κατάσταση στην Ελλάδα,...

Άνοια: Το κορυφαίο φρούτο που θωρακίζει τον εγκέφαλο, αποκαλύπτει έρευνα – «Η τακτική κατανάλωσή του συνδέεται με πολλαπλά οφέλη για την υγεία»

Έρευνα που δημοσιεύθηκε από τον καθηγητή Robert Krikorian του Πανεπιστημίου του Σινσινάτι αναδεικνύει τα μπλε μύρτιλα ως το κορυφαίο φρούτο για την προστασία του...

Ύπνος: Η μυστική τεχνική για να κοιμηθείτε ακαριαία, σύμφωνα με ειδικό – «Θεωρείται...

Η τεχνική του σαπουνιού, όπως προτείνει ο ειδικός σε θέματα ύπνου Adeel Ul-Haq, μπορεί να προσφέρει ανακούφιση από την αϋπνία και το σύνδρομο ανήσυχων...

Εκφύλιση ωχράς κηλίδας: Επαναστατική θεραπεία με νανοσωματίδια χρυσού αναγεννά την όραση

Μία νέα επαναστατική θεραπεία με νανοσωματίδια χρυσού υπόσχεται να αναγεννήσει την όραση σε ασθενείς με ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας (AMD). Η μέθοδος, που...

Φραγμένες αρτηρίες: Το κορυφαίο σήμα κινδύνου κατά την άσκηση που αποκαλύπτει επικίνδυνο πρόβλημα υγείας, προειδοποιεί ειδικός

Οι φραγμένες αρτηρίες αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για καρδιοαγγειακές παθήσεις, συχνά χωρίς να εκδηλώνονται συμπτώματα για χρόνια. Ο καθηγητής Martin Bennett προειδοποιεί ότι ο πόνος...

Ύπνος: Η αρχαία μέθοδος που εξασφάλισε σε γυναίκα “βαθύ ύπνο όλη τη νύχτα”...

Μια γυναίκα από το Lancashire, η Angela Morton, ανακάλυψε μια αρχαία αιγυπτιακή μέθοδο ύπνου που της επέτρεψε να κοιμάται όλη τη νύχτα χωρίς τη...

Νόσος Πάρκινσον: Επαναστατική θεραπεία με βλαστοκύτταρα φέρνει ελπίδα

Η νόσος Πάρκινσον, μια ασθένεια που μέχρι πρότινος θεωρούνταν δύσκολα διαχειρίσιμη, φαίνεται να βρίσκει ελπίδα μέσω επαναστατικών θεραπειών με βλαστοκύτταρα. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες,...

Καρκίνος: Το κορυφαίο φρούτο που θωρακίζει τον οργανισμό, σύμφωνα με γιατρό – Βοηθάει...

Σύμφωνα με τον Dr. William Arias, ειδικό στην παχυσαρκία και τον διαβήτη, η κατανάλωση πράσινης «άγουρης» μπανάνας μπορεί να προσφέρει σημαντικά οφέλη για την...

Ύπνος: Εξαφανίστε το άγχος το βράδυ σε λιγότερο από 5 λεπτά με 5...

Ο ενεργειακός θεραπευτής Oliver Niño προτείνει πέντε απλές τεχνικές για την αποτοξίνωση από το άγχος, που μπορούν να εφαρμοστούν σε λιγότερο από πέντε λεπτά,...

Νευραλγία τριδύμου: Πώς ένα αθώο χαμόγελο πυροδοτεί τον “αόρατο εχθρό” – Ποιοι βρίσκονται...

Η νευραλγία τριδύμου είναι μια εξαιρετικά επώδυνη νευρολογική πάθηση που προκαλεί έντονο, διαξιφιστικό πόνο στο πρόσωπο, συχνά πυροδοτούμενο από απλές κινήσεις όπως το χαμόγελο...

Υψηλή χοληστερίνη: Η κορυφαία τροφή που εξαφανίζει το πρόβλημα μέσα σε λίγες εβδομάδες,...

Η υψηλή χοληστερίνη είναι ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας που επηρεάζει πολλούς ανθρώπους, κυρίως άτομα άνω των 50 ετών. Σύμφωνα με ειδικούς, το γιαούρτι εμπλουτισμένο...

Ύπνος: 7 μαγικά μυστικά για να απογειώσετε την παραγωγή μελατονίνης και να κοιμηθείτε βαθιά, χωρίς τη λήψη συμπληρωμάτων

Το άρθρο εξετάζει επτά φυσικούς τρόπους για την ενίσχυση της παραγωγής μελατονίνης, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα του ύπνου χωρίς τη χρήση συμπληρωμάτων. Ο ειδικός...

Πόσος χρόνος απαιτείται αληθινά για να αποκτήσετε μύες; Η επιστήμη αποκαλύπτει

Το άρθρο εξετάζει πόσος χρόνος απαιτείται για την ανάπτυξη μυϊκής μάζας, υπογραμμίζοντας ότι η διαδικασία αυτή εξαρτάται από τη σωστή προπόνηση, τη διατροφή και...

Εγκέφαλος: Η κορυφαία υπερτροφή που ενισχύει τη μνήμη και αξίζει να εντάξετε στο πρωινό σας

Το άρθρο αναδεικνύει τη σημασία ενός υγιεινού πρωινού για την ενίσχυση της μνήμης, εστιάζοντας στα καρύδια ως την κορυφαία τροφή που αξίζει να προστεθεί...

Είναι η νόσος Αλτσχάιμερ ένας νέος τύπος διαβήτη; Πώς συνδέονται και πώς μπορούμε να τα προλάβουμε

Σύμφωνα με την Αμερικανική αλλά και κάθε άλλη Επιστημονική Διαβητολογική Εταιρεία παγκοσμίως, τα άτομα με διαβήτη παρουσιάζουν υψηλότερα ποσοστά εμφάνισης ανοϊκών συνδρόμων και νόσου Αλτσχάιμερ. Ο αρρύθμιστος...

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντενίση: «Τι με φέρατε εδώ πέρα για 5 λεπτά;» – Το ξέσπασμα της ηθοποιού...

Στην εκπομπή "Πρωινό" του ΑΝΤ1, η Μιμή Ντενίση παραχώρησε...

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Πληγώθηκα βαθιά από τη διαθήκη του πατέρα μου – Είμαι πεπεισμένη ότι...

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη παραχώρησε μια συγκινητική συνέντευξη στην εκπομπή...

Νίκος Κοκλώνης: Ξέσπασε στο Πρωινό για τα χρέη και την Καινούργιου – «Ψέματα δεν...

Στην εκπομπή "Πρωινό" του ΑΝΤ1, ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε...

// ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ