Ο Ασημάκης Χανιώτης, ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ από την Κεφαλονιά, φέρνει την ελληνική κουζίνα στο Λονδίνο. Με μοναδικές γεύσεις και παραδοσιακές συνταγές, προσφέρει στους Λονδρέζους μια αυθεντική γευστική εμπειρία που συνδυάζει την παράδοση με τη μοντέρνα γαστρονομία.
Ο σεφ, μέσα από δημιουργικά πιάτα, αναδεικνύει τα εξαιρετικά υλικά της ελληνικής γης και μοιράζεται τις τεχνικές του με το κοινό. Το ενδιαφέρον του για τη γαστρονομία και η αφοσίωσή του στην ποιότητα τον καθιστούν έναν από τους πιο υποσχόμενους εκπροσώπους της ελληνικής κουζίνας στο εξωτερικό.





