Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης μας παρουσιάζει μια συνταγή για χριστουγεννιάτικο κορμό, ιδανικό για τις γιορτινές μας συγκεντρώσεις. Χρησιμοποιώντας βούτυρο αγελάδος, ζάχαρη άχνη, κάστανα και κουραμπιέδες, ο σεφ δημιουργεί μια γλυκιά λιχουδιά που συνδυάζει παραδοσιακές γεύσεις με μοντέρνα στοιχεία.
Η διαδικασία περιλαμβάνει την ανάμειξη των υλικών και την προσθήκη κακάου και κονιάκ για επιπλέον γεύση. Οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας αποκαλύπτουν πώς μπορούμε να φέρουμε την εορταστική ατμόσφαιρα στην κουζίνα μας, προσφέροντας μια απολαυστική εμπειρία για όλους τους καλεσμένους.





