Ο Σωτήρης Ευαγγέλου, πρωτοπόρος σεφ, έχει καταφέρει να αναδείξει την Ελληνική κουζίνα σε πεντάστερα ξενοδοχεία, προσθέτοντας τις δικές του καινοτόμες πινελιές. Με τη φιλοσοφία του για τη χρήση ποιοτικών υλικών, φέρνει νέα ζωή σε παραδοσιακές συνταγές, κάνοντάς τις πιο ελκυστικές και δημιουργικές.
Στους νέους μάγειρες, επισημαίνει τη σημασία της σκληρής δουλειάς, τονίζοντας ότι η διάνοια προέρχεται από την επιμονή και όχι μόνο από το ταλέντο. Ο ίδιος εκφράζει την αγάπη του για όλα τα φαγητά, υπογραμμίζοντας ότι τα καλά υλικά είναι το κλειδί για κάθε επιτυχία στην κουζίνα.






