Ο Άκης Πετρετζίκης, καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, μίλησε για την επιμονή του και την επαγγελματική του πορεία, αποκαλύπτοντας πώς ξεκίνησε το κανάλι του στο YouTube όταν πολλοί αμφισβητούσαν την πλατφόρμα. Παρά τις αρχικές δυσκολίες και τα χαμηλά κέρδη, η επιμονή του τον οδήγησε σε μεγάλη επιτυχία. Ο γνωστός σεφ τόνισε τη σημασία της συνέπειας και της προσαρμογής στις νέες τεχνολογίες, αναφέροντας πως το διαδίκτυο έχει διευκολύνει την πρόσβαση σε γνώσεις και ιδέες για συνταγές από όλο τον κόσμο.
Πιο αναλυτικά
Ο Άκης Πετρετζίκης ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο Καλύτερα δε γίνεται το μεσημέρι του Σαββάτου (22/11) και μίλησε τόσο για την προσωπική του ζωή όσο και για τη δουλειά του. Όπως είπε, από μικρός είχε έναν βασικό χαρακτήρα: δεν τα παρατούσε ποτέ.
Όσα αποκάλυψε ο Άκης Πετρετζίκης
«Άμα ξεκινήσω κάτι, δεν το αφήνω», ανέφερε, εξηγώντας πως αν θες να πετύχεις κάτι πρέπει πάντα να είσαι συνεπής, ακόμα κι αν δεν βλέπεις αποτελέσματα στην αρχή.
Ο γνωστός σεφ θυμήθηκε και την αρχή του στο YouTube, τότε που ελάχιστοι πίστευαν στην πλατφόρμα. «Όταν ξεκίνησα το YouTube, όλοι με κορόιδευαν. Στο κανάλι (σ.σ το Mega) έλεγαν ότι το μέσο έχει τελειώσει. Τα earnings τότε ήταν πέντε ή δέκα ευρώ τον χρόνο», είπε χαρακτηριστικά. Παρ’ όλα αυτά, εκείνος συνέχισε να το δουλεύει και κατάφερε να σημειώσει τεράστια επιτυχία.
Ο Άκης Πετρετζίκης αναφέρθηκε και στο πώς βρίσκει νέες ιδέες για τις συνταγές του. Όπως εξήγησε, το διαδίκτυο έχει αλλάξει τα πάντα στην έμπνευση και στη γνώση γύρω από τις κουζίνες του κόσμου. «Παλαιότερα έπρεπε να παραγγέλνω βιβλία από το εξωτερικό, ήταν η μόνη πηγή. Τώρα μπορώ να μάθω για την ιαπωνική κουζίνα χωρίς να ταξιδέψω», ανέφερε.






