Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επισκέφθηκε πρόσφατα μια πρωινή εκπομπή στην Αυστραλία, όπου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει ένα πρωτότυπο σουβλάκι φτιαγμένο από κρέας καγκουρό. Η εμπειρία του αυτή προκάλεσε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, καθώς συνδυάζει την ελληνική γαστρονομία με το αυστραλιανό στοιχείο.
Ο γνωστός καλλιτέχνης εξέφρασε τις εντυπώσεις του από τη γεύση, επισημαίνοντας την ιδιαιτερότητα του πιάτου. Η εκπομπή παρουσίασε επίσης την κουλτούρα και τις γαστρονομικές επιλογές της Αυστραλίας, αναδεικνύοντας τη σύνθεση διαφορετικών πολιτισμών.






