Ο Τζον Ρεάνο παρουσιάζει μια απολαυστική συνταγή για γλυκόξινο κοτόπουλο, ιδανική για οικογενειακά γεύματα. Χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά όπως φιλέτο κοτόπουλο, πιπεριές και ανανά, δημιουργεί ένα πιάτο που συνδυάζει γεύσεις και χρώματα.
Η σάλτσα, φτιαγμένη από κέτσαπ, κόκκινο ξύδι και χυμό πορτοκαλιού, προσθέτει μια ξεχωριστή γλυκιά και ξινή νότα. Σερβίρεται με ρύζι jasmin και πασπαλίζεται με σουσάμι, προσφέροντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας.






