Ο Πέτρος Συρίγος παρουσιάζει μια παραδοσιακή συνταγή για ένα εκλεπτυσμένο γλυκό ταψιού που συνδυάζει την πλούσια γεύση του βυζαντινού γλυκού με την απλότητα των σύγχρονων υλικών. Η διαδικασία παρασκευής περιλαμβάνει τη χρήση βουτύρου, ζάχαρης, γιαουρτιού και σιμιγδαλιού, προσφέροντας μια μοναδική υφή και γεύση.
Η κρέμα που συνοδεύει το γλυκό, φτιαγμένη με γάλα, ζάχαρη και αυγά, προσθέτει μία πλούσια και κρεμώδη διάσταση. Το σιρόπι κανέλας ολοκληρώνει την εμπειρία, ενισχύοντας τα αρώματα και τις γεύσεις, κάνοντάς το ιδανικό για κάθε γιορτή ή οικογενειακή συγκέντρωση.






