Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μας προτείνει μια γευστική συνταγή για κεφτεδάκια, συνδυάζοντας εκλεκτό μοσχαρίσιο κιμά με αρωματικά βότανα, όπως δυόσμο και μαϊντανό. Τα υλικά περιλαμβάνουν κρεμμύδια, σκόρδο και ψωμί, που προσδίδουν πλούσια γεύση και υφή στο πιάτο.
Συνοδευτικά, προτείνει τηγανητές baby πατάτες, οι οποίες θα απογειώσουν την εμπειρία του γεύματος. Η χρήση ελαιόλαδου και ηλιέλαιου για το τηγάνισμα εξασφαλίζει τη σωστή υφή και γεύση στις πατάτες, καθιστώντας το πιάτο ιδανικό για κάθε οικογενειακή συγκέντρωση.