Η συνταγή που παρουσιάζεται από τον σεφ Βαγγέλη Δρίσκα συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία με σύγχρονες γεύσεις. Τα μπουρεκάκια γεμίζονται με κιμά και είναι ιδανικά για κάθε περίσταση, είτε ως ορεκτικό είτε ως κυρίως πιάτο.
Ο σεφ δίνει λεπτομερείς οδηγίες για την προετοιμασία της ζύμης και της γέμισης, εξασφαλίζοντας ένα νόστιμο αποτέλεσμα. Με απλά υλικά και εύκολες διαδικασίες, η συνταγή είναι προσβάσιμη σε όλους, ανεξαρτήτως επιπέδου μαγειρικής εμπειρίας.