Ένας παραδοσιακός φούρνος στη Θεσσαλονίκη, που λειτουργεί από το 1935, συνεχίζει να προσφέρει τα αυθεντικά κουλούρια της πόλης. Με γνώμονα τη διατήρηση της παράδοσης, οι ιδιοκτήτες χρησιμοποιούν αγνές πρώτες ύλες και παλιές συνταγές, διατηρώντας ζωντανές τις γεύσεις της ιστορίας.
Η φήμη του φούρνου έχει ξεπεράσει τα τοπικά σύνορα, προσελκύοντας επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Η αφοσίωση στην ποιότητα και η αγάπη για την τέχνη του ψωμιού είναι οι βασικοί λόγοι που τον καθιστούν αγαπημένο σημείο συνάντησης για ντόπιους και τουρίστες.