Ο Γιώργος Τσελίκας επέστρεψε στην Ιχθυόσκαλα, όπου παρουσίασε τις γνώσεις του σχετικά με τα θαλασσινά. Σε μια σειρά από επιδείξεις, ανέλυσε τις διαφορές ανάμεσα στις ποικιλίες ψαριών και τις κατάλληλες μεθόδους μαγειρέματος για κάθε είδος.
Η εκδήλωση συγκέντρωσε το ενδιαφέρον επαγγελματιών και ερασιτεχνών μαγείρων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν από τον έμπειρο chef. Ο Τσελίκας, με τη χαρακτηριστική του δεξιοτεχνία, τόνισε τη σημασία της φρεσκάδας και της ποιότητας των θαλασσινών προϊόντων στην κουζίνα.