Η διατροφολόγος Ελένη Κίσσα παρουσιάζει πρακτικές συμβουλές για τη διατήρηση μιας ισορροπημένης διατροφής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Τονίζει τη σημασία της επαρκούς ενυδάτωσης και της κατανάλωσης εποχιακών φρούτων και λαχανικών, προτείνοντας παράλληλα έξυπνες εναλλακτικές για τα παγωτά και τα αλκοολούχα ποτά.
Επιπλέον, η ειδικός εξηγεί πώς να απολαμβάνουμε τις καλοκαιρινές εξόδους και διακοπές χωρίς να επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας με περιττές θερμίδες. Παρέχει χρήσιμες στρατηγικές για τη διαχείριση του γεύματος στην παραλία και συμβουλεύει για την καλύτερη επιλογή τροφίμων σε ταβέρνες και εστιατόρια κατά τις διακοπές.