Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Μοίρας παρουσιάζει μια εξαιρετική συνταγή για cheesecake, ιδανική για τις καλοκαιρινές συγκεντρώσεις. Με απλά υλικά και σαφείς οδηγίες, η συνταγή είναι προσιτή ακόμα και για αρχάριους στη ζαχαροπλαστική. Ο σεφ μοιράζεται επίσης χρήσιμα μυστικά για την τέλεια υφή του γλυκού.
Στην εκπομπή “Καλοκαίρι Παρέα”, ο Μοίρας επιδεικνύει διάφορες παραλλαγές του κλασικού επιδορπίου με καλοκαιρινά φρούτα εποχής. Η συνταγή αποτελεί μια δροσερή πρόταση για το καλοκαιρινό τραπέζι, συνδυάζοντας την κρεμώδη γεύση του τυριού με τη φρεσκάδα των φρούτων και την τραγανή βάση μπισκότου.